Název | Množství a jednotka |
---|---|
kuřecí prsa | 3 ks |
červená paprika | 1 ks |
cuketa | 1/2 ks |
čerstvý fenykl | 1/2 ks |
rajčata | 4 ks |
česnek | 6 stroužků |
cibule | 1 ks |
chilli | |
čerstvě mletý pepř | |
sojová omáčka | 1 lžíce |
kečup ostrý | 3 lžíce |
zázvor mletý | 1/2 lžičky |
eidam strouhaný | |
olej na smažení |
Postup: Malé červené řepy (cca 2až tři kusy) opláchneme a dáme uvařit (nejlépe, aby... zobrazit recept
Postup: Fazole večer namočíme a druhý den uvaříme do poloměkka. Přidáme na kostičky... zobrazit recept
Postup: Žloutky šleháme s horkou vodou, přidáme cukr a po troškách mouku s práškem do... zobrazit recept
Postup: Eidam nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme utřený česnek, nadrobno... zobrazit recept
Postup: Nejprve v malém mixéru rozmixujeme piniové oříšky, přidáme dvě plné hrsti... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Věnujeme se především domácí české kuchyni. Nakupujeme pouze od předních...